SMARTMAX - magnetisch speelgoed

 


.

SmartMax is geen goedkoop speelgoed. Dat heeft te maken met de grootte en de kwaliteit van de onderdelen, maar vooral met het feit dat magneten steeds duurder worden.


Elke doos is een investering die later opnieuw rendeert wanneer je er iets bijkoopt. Want zoals dat voor elk constructie-speelgoed het geval is, geldt ook hier dat hoe meer onderdelen je hebt hoe hoger en groter je kan bouwen ;-) Je kan bijvoorbeeld beginnen met een basis-doos en die later aanvullen met andere sets die allemaal compatibel zijn. Zo zitten bijvoorbeeld de propellers van het vliegtuig ook magnetisch op de vleugels van het vliegtuig.

Indien iemand zich zou afvragen wat nog het verband is tussen deze voertuigen en magnetisme, die moet maar eens 2 autootjes maken die elkaar afstoten. Op deze manier kan je iets onzichtbaar zoals magnetisme toch zichtbaar maken. Iets dat niet alleen fascinerend is voor kinderen, maar waar ook volwassenen nog met open mond naar staan te kijken.
Vooral de springschans is hier thuis heel populair. Op volgende bladzijden vind je een overzicht van de alle SmartMax-sets die je in 201120122013, 2014 en 2015 kan kopen.


Meer informatie kan je vinden op de officiële website van SmartMax


update 17 oktober 2012: SmartMax wint “Speelgoed van het Jaar 2012” in België met de nieuwe set “Flower Palace”.

 

<  VORIGE                                                                      VOLGENDE  >