SMART GAMES -  bedacht door Raf Peeters

 
 

Een overzicht van de Smart Games die ik ontworpen heb, vind je hieronder. Indien je op zoek bent naar achtergrondinformatie over deze denkspellen en logische puzzels, dan ben je hier aan het juiste adres. Klik dan op één van onderstaande foto’s.


Dit is mijn persoonlijke website met informatie over hoe ik werk en wat me inspireert en dus NIET de officiële website. Onderstaande denkpuzzels worden allemaal gecommercialiseerd door SMART, een Belgisch bedrijf uit Kontich. Nieuws en spelregels kan je terugvinden op de officiële website van Smart Games of op hun facebook-pagina. Je kan gratis een aantal spelletjes online spelen op smartgameslive.com


Wil je graag een leuk denkspel kopen, dan vind je hier een lijst van winkels die Smart Games in hun assortiment hebben.


update 2016: Op de speelgoedbeurs van Nürnberg werden eind januari maar liefst 14 nieuwe SmartGames voorgesteld, waaronder Roodkapje, Penguins Pool Party, IQ-XOXO, Parking Puzzler en Deducktion.

 

Een overzicht van alle bestaande SmartGames en hun jaar van uitgave kan je op mijn Engelstalige website terugvinden, die iets uitgebreider is.


Van enkele Smart Games bestaat er ook een App met andere opdrachten dan het originele spel. Opgelet! De versies voor Android werken niet op elk toestel even goed. Best even de gratis versie proberen, vooralleer je iets aanschaft.

• Titanic voor iOS en Android

  1. RoadBlock voor iOS and Android

  2. Temple Trap voor iOS: nieuw 2013

Er zijn nog enkele andere Smart Games die ik niet uitgevonden heb, namelijk:

  1. Colour Code en Riomino: ontworpen door Kris Burm. Meer informatie over Kris, kan je terugvinden op zijn website van project GIPF.

  2. Anti-Virus: bedacht door Oskar van Deventer (concept) en James W. Stephens (opdrachten).

  3. Oops (Foxmind): ontworpen door Ariel Laden.

  4. Zoologic (Foxmind): ontworpen door Inon Kohn.

Nederlands

PUZZEL

SPELLEN VOOR

KLEUTERS

3-6 jaar

EENVOUDIGE

PUZZELS


vanaf 5 jaar

EXPERT
PUZZELS


7-99 jaar

IQ

PUZZELS

DOOLHOF7-99 jaar